| Máj. 2012 | | Hétf. | Kedd. | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Calendar |
|
| | | Szerző | Üzenet |
|---|
Shadow

Hozzászólások száma: 4 Age: 31 Registration date: 2010. Apr. 14.
 | Téma: Bemutatkozás Vas. Ápr. 18, 2010 8:12 pm | |
| Szia mindenkinek! Kicsit még új itt nekem minden,most ismerkedem itt a dolgokkal. Én még nem élek Egyiptomban,de ha minden igaz,akkor a közeljövőben már ott fogok élni. Örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra,mert így nagyon sok infót megtudhatok itt. |
|  | | Monka Admin

Hozzászólások száma: 155 Age: 30 Location: Cairo Registration date: 2009. Jan. 04.
 | Téma: Re: Bemutatkozás Kedd. Ápr. 20, 2010 10:28 pm | |
| | Shadow írta: | Szia mindenkinek! Kicsit még új itt nekem minden,most ismerkedem itt a dolgokkal. Én még nem élek Egyiptomban,de ha minden igaz,akkor a közeljövőben már ott fogok élni. Örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra,mert így nagyon sok infót megtudhatok itt. |
Udvozolek a forumon orulok, hogy csatlakoztal kozenk Mikora tervezed a kikoltozest? Honnan es hova pontosabban? |
|  | | Shadow

Hozzászólások száma: 4 Age: 31 Registration date: 2010. Apr. 14.
 | Téma: Re: Bemutatkozás Kedd. Ápr. 27, 2010 8:02 pm | |
| Szia Admin. Budapestről Hurghada az úticél.Remélhetőleg már nyáron sikerül kiköltöznöm. |
|  | | Monka Admin

Hozzászólások száma: 155 Age: 30 Location: Cairo Registration date: 2009. Jan. 04.
 | Téma: Re: Bemutatkozás Kedd. Ápr. 27, 2010 8:05 pm | |
| | Shadow írta: | Szia Admin. Budapestről Hurghada az úticél.Remélhetőleg már nyáron sikerül kiköltöznöm. |
Ugy legyen  |
|  | | maria
Hozzászólások száma: 2 Registration date: 2011. May. 28.
 | Téma: sziasztok Szomb. Máj. 28, 2011 4:56 pm | |
| Szia mindenkinek , Maria vagyok , Romaniabol , Kolozsvari megyeben lakok. Salynos en nem irom jol a magyar nyelvet , 3 osztalyt csinaltam magyarul , es ez meg reg olta volt. Beszelni, beszelek egy kicsit jobban De meg probalam el olvasni amit ti irtatok .Egyptomban a ferjem hozot, Juliusban mar vegre oda koltozok . Cairoban fogok lakni . 6 October-ben. Elnezest kerek az en magyar nyelvemer. |
|  | | Monka Admin

| Téma: Re: Bemutatkozás Vas. Máj. 29, 2011 11:31 am | |
| | maria írta: | Szia mindenkinek , Maria vagyok , Romaniabol , Kolozsvari megyeben lakok. Salynos en nem irom jol a magyar nyelvet , 3 osztalyt csinaltam magyarul , es ez meg reg olta volt. Beszelni, beszelek egy kicsit jobban De meg probalam el olvasni amit ti irtatok .Egyptomban a ferjem hozot, Juliusban mar vegre oda koltozok . Cairoban fogok lakni . 6 October-ben. Elnezest kerek az en magyar nyelvemer.
|
Kedves Maria,
Orulok, hogy csatlakoztal hozank, esetleg majd talalkozhatunk juliusba akkor mar en is ujra Kairoba leszek, a nyelv miatt ne agodja, tokeletesen ertheto es ez a lenyeg.
Udv. jelenleg Nagyvaradradrol |
|  | | Beatrix

Hozzászólások száma: 10 Age: 25 Location: Cluj-Napoca Registration date: 2011. Mar. 27.
 | Téma: Re: Bemutatkozás Csüt. Okt. 20, 2011 8:33 pm | |
| | maria írta: | Szia mindenkinek , Maria vagyok , Romaniabol , Kolozsvari megyeben lakok. Salynos en nem irom jol a magyar nyelvet , 3 osztalyt csinaltam magyarul , es ez meg reg olta volt. Beszelni, beszelek egy kicsit jobban De meg probalam el olvasni amit ti irtatok .Egyptomban a ferjem hozot, Juliusban mar vegre oda koltozok . Cairoban fogok lakni . 6 October-ben. Elnezest kerek az en magyar nyelvemer.
|
Hello Maria,
Nagyot neztem amikor meglattam,hogy kolozsvari vagy.En is kolozsvari vagyok:) Es nemsokara,pontosabban a jovo honapban koltozok ki Egyiptomba.Ott eskuszunk meg a parommal...Mi Alexandriaban fogunk lakni.
Udvozolok mindenkit,remelem emlekeznek meg ram valahanyan:)
Minden jot es szep hetveget! Beatrix |
|  | | maria
Hozzászólások száma: 2 Registration date: 2011. May. 28.
 | Téma: Re: Bemutatkozás Vas. Nov. 20, 2011 11:35 am | |
| Sziasztok , Monika udvozlek ,  vegre Egyiptonban vagyok , remelem hogy latni fogom magukat . Bea , Szia , igen Kolozsvari vagyok es mostan Kairoban vagyok agy egy pm -et, mikor josztek eskuszni? |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |