Fatima999
Hozzászólások száma: 1 Age: 40 Registration date: 2010. Oct. 31.
 | Téma: Re: Munka ajánlatok Vas. Okt. 31, 2010 1:40 pm | |
| Hello Mindenki !
Munkát keresek Egyiptomban, lehetőleg Kairóban. Egyiptomi férjem van, 5 évre szól a tartózkodási engedélyem. Pénzügyi területen dolgoztam korábban bankban, valamint ingatlan közvetítéssel is foglalkoztam. Beszélek arabul is, 8 hónapot töltöttem már Kairóban így az egyiptomi dialektust is elsajátítottam, ha nem is tökéletes szinten. Emellett franciául (közepes szinten) és angolul (kitűnően) is beszélek.
Kérlek segítsetek !!! Nagyon szeretnék munkát találni !
Előre is köszönöm a segítségeteket :-)
email címem: fatima.99999@yahoo.com
Üdvözlettel, Fatima
|
|
Monka Admin

Hozzászólások száma: 155 Age: 30 Location: Cairo Registration date: 2009. Jan. 04.
 | |
huba90
Hozzászólások száma: 1 Registration date: 2011. Mar. 17.
 | Téma: Hamza Abdel Wahab vagyok Csüt. Márc. 17, 2011 11:18 am | |
| Sziasztok
Egyiptomba élő Magyar vagyok kitünően tudok arabul és szivessen segitenék. És érdekelne ha van bármilyen féle munkalehetőség diákoknak Arab-Magyar tudással. köszönöm.
üdv Hamza
Email : hubahamza0@gmail.com Mobil : 0114639327
|
|
aniko.k2
Hozzászólások száma: 2 Registration date: 2011. Jun. 16.
 | Téma: Re: Munka ajánlatok Csüt. Júl. 28, 2011 9:51 pm | |
| | Vendég írta: | Tudtok-e valakit, aki tud arabul, ( és persze magyarul is)naponta az interneten van, és telefonközelben (mobil). A fiam házifeladatához ( 6 éves, elsős )keresek segítséget, e-mailben elküldeném a házi képét, pár sor, és kellene, hogy mi van odaírva magyarul, esetleg fonetikusan arabul, valamint néha telefonon fordítana, ha arab tudásra van szükségünk. Természetesen nem ingyen. Várom az infókat . Olvasni és írni már tud egy kicsit Előre is köszi Gila | Kedves Gila!
Van Magyarországon egy született egyiptomi jó ismerősöm, akinek persze az anyanyelve az egyiptomi arab.Itt végzett az ELTE-n magyar szakon.Tehát a magyart felső fokon tudja. Ha érdekel, megpróbállak összehozni benneteket.Interneten biztosan tud segíteni!Az anyagiakat, meg miként lenne, megbeszélnétek. E-Mail címem: aniko.k2@gmail.com
Üdv.:Anikó |
|